Graviditetsmassage

Graviditets/barsels massage
 
Sagt om Skibhus Kropsplejes graviditetsmassage og graviditetsbriksen/puden.

"Vibeke Abildgaard Frederiksen Jeg kan varmt anbefale graviditetsmassage hos Skibhus kropspleje. Puden til min gravide mave fungere som den skal og jeg havde en rigtig positiv oplevelse. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️. Derfor de varmeste anbefalinger herfra. Ikke mit sidste besøg."
Synes godt om

Suveræn forkælelse og omsorgs massage til dig som gravid
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Massage til gravide er en uovertruffen oplevelse for dig som vordende mor, og kan være en stor fordel for dig og din krop.

Jeg har til min ordinær massagebriks mulighed for at sætte en stor graviditetspude på som er specielt udviklet, således at den både giver god plads til maven og samtidig yder god støtte, så et unødigt svaj i lænden undgås. Graviditetsmassage er derfor en enestående mulighed for at ligge på maven og nyde oplevelsen i vores rolige omgivelser hos Skibhus kropspleje.

Graviditeten er en tid, der er fuld af fysiske forandringer i din krop og følelser. Det er derfor ekstra vigtigt at passe godt på dig selv.

Graviditetsperioden kan være en hård fysisk belastning for kroppen, i form af hævede ben,og af den øgede vægt stigning som ændrer din kropsholdning og derved belastes både dine muskler og led.

Spændingshovedpine, lænde- og iskiassmerter og er også meget almindeligt i de 5 sidste graviditetsmåneder.

Graviditetsmassage giver øget blodgennemstrømning i vævet, som afslapper musklerne, hvorved smerte bliver reduceret. Desuden kan graviditetsmassagen lindre og afslappe de spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, og herved lindre både smerte og stress.

 Hvad kan graviditetsmassage gøre for dig?

- Øge dit velvære og gøre dig mere afslappet

- Styrke kontakten til dit barn

- Afbalancere kroppen, tankerne og følelserne i en meget følsom tid

- Lindre muskelsmerter i f.eks. lænd og ryg og visse former for bækkensmerter

- Mindske hævelser i ben/arme, hvis du er plaget af væske i kroppen

- Stimulere dit immunsystem, der i forvejen er belastet, så du får en sund graviditet    og er godt rustet til fødslen

- Øge din bevægelighed

- Afhjælpe søvnproblemer

- Øge din kropsbevidsthed, så du lettere kan følge med i de mange forandringer, der   sker i kroppen
 
Barselsmassage

Velfortjent velvære og ’break’ til den nybagte mor

Efter du har født kan du have brug for barselsmassage, da du nu pludselig bærer meget rundt på dit nyfødte barn og dermed ofte kan finde dig selv i både ukendte, ubekvemme og akavede stillinger, som alle kan være medvirkende til at give dig spændinger.

Hos Skibhus Kropspleje har vi tid til både dig og dit nyfødte barn, og jeg afsætter naturligvis altid lidt ekstra tid til en eventuel ammepause i kun dit og barnets nærvær, hvis det skulle blive nødvendigt undervejs.

Massage lindrer og afslapper spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, hvorved smerte og stress enten mindskes eller fjernes.

Barselsmassage kan ikke bestilles under 45. min.

Jeg har stor succes med lindring af bl.a:

- Lændesmerter
- Spændingshovedpine
- Spændinger i ryg, nakke og skuldre
Skibhus - Kropspleje.dk | CVR: 34693331 | Carl Lundsvej 9, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: +45 29 602 292 | skibhuskropspleje@sport.dk